Praktische informatie fotowandeling | Reizen zonder ver te reizen
Met onze fotografie willen we de kijker meenemen in onze ontdekkingsreizen. Wij ontmoeten graag andere mensen en kunnen genieten van de schoonheid van een land. We willen verhalen vertellen en daarmee de kijker raken, nieuwsgierig maken, aan het denken zetten en inspireren.
reisfotografie, fotografie, reizen, fotograferen, reislandschappen, Himalaya, Sahara, woestijnen, bergen, festivals, portretten, portretfotografie, reisblog, reisverhalen, fotoboek, reportages, foto voor aan de muur,
4570
page-template-default,page,page-id-4570,page-child,parent-pageid-3822,bridge-core-2.6.4,symple-shortcodes ,symple-shortcodes-responsive,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5308,elementor-page elementor-page-4570
Iedereen is van de Wereld en de Wereld is van Iedereen

PRAKTISCHE INFORMATIE FOTOWANDELING

De fotowandeling kan gestart worden bij vzw de BOOT of bij Eetkaffee Steenstraete. Tijdens de wandeling vind je op 16 punten een plaatje met een QR-code. Als je deze code scant met je mobiele telefoon, kom je terecht op een pagina die een beeldverhaal laat zien van gebruiken en tradities in Azië en Afrika.

 

Klik op de afbeelding of hier om de folder met de wandelroute te downloaden. Je kunt de folder ook ophalen bij beide startpunten.

Eetkaffee Steenstraete is open op maandag, dinsdag, vrijdag, zaterdag, zondag (kijk voor actuele openingstijden op de website van Eetkaffee Steenstraete). De BOOT is open op zaterdag en zondag van 14:00 – 18:00 uur (kijk voor actuele openingstijden op de website van de vzw de BOOT).

 

De QR-codes zijn bevestigd aan palen, hekken, verkeersborden en voorzien van een rood en een fluo geel koord. Tijdens de fotowandeling kom je gemiddeld ongeveer om elke 500-600 meter een QR-code tegen.

fotowandeling

Dit initiatief werd mede mogelijk gemaakt door Grensverleggers, regeling ter ondersteuning van culturele samenwerkingen tussen partijen in Vlaanderen, de Provincie Noord-Brabant, de Provincie Limburg en de Provincie Zeeland, i.s.m. Eetkaffee Steenstraete, Toerisme Westhoek en de gemeenten Langemark-Poelkapelle, Lo-Reninge, Houthulst en Ieper.