Fotografie prints

FOTOGRAFIE PRINTS

Op deze pagina tonen wij een selectie uit onze collectie reisfotografie. Deze beelden kunnen besteld worden als print bij Werk aan de Muur.

Een foto kan op verschillende materialen afgedrukt worden zoals bijvoorbeeld op canvas, aluminium, behang, papier of worden ingelijst.

Als je op een foto klikt ga je naar desbetreffende foto bij Werk aan de Muur.

Als je op de button hieronder klikt ga je naar de website van Werk aan de Muur en kun je onze hele collectie zien die we daar aanbieden.

photolovers

Wij zijn Diana en Ronnie van Photolovers en zijn liefhebbers van fotografie en reizen. We gaan het liefst naar landen waar weinig toeristen komen en zijn gek op de woestijn en de bergen.

 

Onze favoriete gebieden zijn de Sahara en de Himalaya. Verder zijn we geïnteresseerd in andere culturen en reizen we graag naar het Midden-Oosten, Azië en West-Afrika.

 

En we zijn gek op Italië. Daar zijn we bijna drie maanden naar toe gegaan. Naar het niet zo toeristische zuidelijke deel van het land, Calabrië, Sicilië en Apulië.

 

We nemen je graag mee naar de plekken die we bezocht hebben en hopen jullie te inspireren met onze beelden.

 

Mocht je interesse hebben in een foto die je niet kunt terugvinden op Werk aan de Muur, neem dan even contact met ons op via info@photolovers.nl.

 

Veel plezier

 

Ronnie en Diana